Paris Masters: Στην πλευρά του Ναδάλ και του Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

Paris Masters: Στην πλευρά του Ναδάλ και του Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς (pic)

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει (εφόσον προχωρήσει) παίκτες όπως ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για το τελευταίο ATP 1000 τουρνουά της σεζόν (31/10-6/11), με την κληρωτίδα να μην χαμογελά ιδιαίτερα στον Έλληνα τενίστα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ταμπλό με τον Ράφα Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 24χρονος έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο όπου θα βρει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Μπράντον Νακασίμα και τον Νταν Έβανς. Εφόσον περάσει είναι πιθανό να βρει τον Μπόρνα Τσόριτς που τον απέκλεισε πρόσφατα από το τουρνουά της Βιέννης ή τον Κάμερον Νόρι.

Αν προκριθεί και στα ημιτελικά τότε ο πιο πιθανός αντίπαλος είναι ο Ράφα Ναδάλ, ενώ σε περίπτωση που ξεπεράσει τον Ισπανό, τότε (ξανά) λογικά θα τον περιμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τη μάχη των ημιτελικών του τουρνουά.

Στο απέναντι ταμπλό επικεφαλής είναι ο Κάρλος Αλκαράθ (Νο.1), που έχει μαζί του τους Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ