Οριστικό: Επιστρέφει στο Αυστραλιανό Όπεν ο Τζόκοβιτς!

Οριστικό: Επιστρέφει στο Αυστραλιανό Όπεν ο Τζόκοβιτς!

O Nόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στη Μελβούρνη αφού η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας του επιτρέπει την είσοδο στη χώρα!

O Nόβακ Τζόκοβιτς μετά από περσινό σίριαλ στην Αυστραλία και τη μη συμμετοχή του στο πρώτο γκραν σλαμ της σεζόν, συν την απέλαση και το διπλωματικό επεισόδιο με τη Σερβία, επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Australian Open.

Έναν χρόνο μετά τα όσα συνέβησαν με τον ανεμβολίαστο Σέρβο σούπερ σταρ στη Μελβούρνη, ο Νόλε θα επιστρέψει παρά το γεγονός ότι του είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα για τρία χρόνια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Πληροφορίες από την Αυστραλία, ωστόσο, αναφέρουν ότι ο υπουργός μετανάστευσης Άντριου Γκιλς θα ανατρέψει την απόφαση και θα δώσει στον πρώην Νο.1 τενίστα στον κόσμο βίζα, ώστε να ταξιδέψει στη Μελβούρνη τον Ιανουάριο και να παίξει στο αγαπημένο του Australian Open.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόκοβιτς ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρσι και ενώ είχε πάει στη Μελβούρνη, αλλά δεν του επιτράπηκε να παίξει παρότι θεωρητικά είχε πάρει ειδική άδεια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ