Ανατροπή δεδομένων για τον Τσιτσιπά

Ανατροπή δεδομένων για τον Τσιτσιπά

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι θα αγωνιστεί μόνο σε ένα τουρνουά επίδειξης κατά την off season, αλλά όπως έγινε γνωστό, πριν πάει στο Αμπου Ντάμπι, θα ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για το Diriyah Tennis Cup (8-10/12).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2022 μετά την ήττα από τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στην τρίτη αγωνιστική της ομίλων των ATP Finals, με τον Ελληνα τενίστα πλέον να ξεκουράζεται και να γεμίζει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο συμπατριώτης μας, Νο. 4 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, θα έχει την ευκαιρία να κάνει διακοπές και να περάσει μερικές ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, πριν επιστρέψει στις προπονήσεις και ξεκινήσει την προετοιμασία του για το 2023.

Διαβάστε επίσης: Το στοιχείο της Αλμπα που… φοβίζει τον Μπαρτζώκα

Ο Ελληνας τενίστας, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν από το Περθ της Αυστραλίας, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο United Cup. Μαζί του, μάλιστα, θα είναι οι Σάκκαρη, Παπαμιχαήλ και Περβολαράκης.

Πριν ταξιδέψει στην Ωκεανία, όμως, θα αγωνιστεί σε δύο τουρνουά επίδειξης, στα οποία θα έχει την ευκαιρία να βρει ρυθμό, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του για το 2023.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι θα αγωνιστεί στο Mubadala World Tennis Tournament, που θα πραγματοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου. Ομως, το απόγευμα της Τετάρτης (23/11) έγινε γνωστό ότι θα λάβει μέρος σε ένα ακόμα τουρνουά επίδειξης.

Συγκεκριμένα, πριν πάει στο Αμπου Ντάμπι για το Mubadala World Tennis Tournament, θα βρεθεί στη Σαουδική Αραβία, για το Diriyah Tennis Cup που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου. Ένα τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστούν κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις όπως είναι οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Σάσα Ζβέρεφ, Ντόμινικ Τιμ, Σταν Βαβρίνκα, Αντρέι Ρούμπλεφ, Καμ Νόρι, Τέιλορ Φριτζ και Νικ Κύργιος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ