Απόστολος Τσιτσιπάς: «Να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε το τρόπαιο»

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε το τρόπαιο»

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Απόστολος Τσιτσιπάς ενόψει του νεοσύστατου United Cup, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη (29/12).

Το δικό του μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας του νεοσύστατου United Cup, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Πέμπτη (29/12), έστειλε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε επίσης: Οι 48 ώρες του Ντόρσεϊ και η απόφαση του Ολυμπιακού

Πιο χαρακτηριστικά ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, ανέφερε στο μήνυμα του:

«Κυρίες και κύριοι,

Με τιμή θα σταθώ μπροστά σας σήμερα για να ανακοινώσω ότι η ομάδα της Ελλάδας θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια τη χώρα μας στο United Cup 2022.

Για όσους μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το United Cup, είναι ένα διάσημο διεθνές τουρνουά τένις που συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο.

Φέτος, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και να δείξουμε στον κόσμο από τι είναι φτιαγμένη η ομάδα της Ελλάδας.

Αλλά δεν αγωνιζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας. Αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας, για τις οικογένειές μας, και για όλους όσους μας έχουν υποστηρίξει στο ταξίδι μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε στη χώρα το τρόπαιο.

Ξέρω ότι ο δρόμος προς τη νίκη δεν θα είναι εύκολος, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητα και την αποφασιστικότητα των παικτών μας. Δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα δώσουν όλα στον αγώνα.

Οπότε ας συναντηθούμε όλοι και ας υποστηρίξουμε την ομάδα μας που συμμετέχει το United Cup 2022. Μαζί, μπορούμε να γράψουμε ιστορία και να φέρουμε στη χώρα μας το χρυσό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ