Οι 48 ώρες του Ντόρσεϊ και η απόφαση του Ολυμπιακού

Οι 48 ώρες του Ντόρσεϊ και η απόφαση του Ολυμπιακού

Γιατί θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το βράδυ της Τετάρτης για το μέλλον του Ντόρσεϊ και πως κινείται ήδη ο Ολυμπιακός...

Μετά τον Καμπάτσο και τον Κώστα Αντετοκούνμπο που επέστρεψαν στην Ευρωλίγκα από τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ έρχεται όπως όλα δείχνουν και η σειρά του Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά την αποδέσμευση του από τους Ντάλας Μάβερικς. Μια εξέλιξη που έχει σημάνει συναγερμό στις ομάδες της Ευρωλίγκας που ξέρουν πως βγήκε στην αγορά ένας παίκτης πολύτιμος για κάθε πλάνο.

Η εξέλιξη με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει φέρει και τον Ολυμπιακό σε… κατάσταση πολέμου, έτοιμο να δώσει την «μάχη» για να τον ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα. Ο Ελληνοαμερικανός που έφυγε το καλοκαίρι για το ΝΒΑ έχει μόνο καλές αναμνήσεις στον Πειραιά ενώ ήταν δεδομένο πως αν δεν προέκυπτε η πρόκληση της επιστροφής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα συνέχιζε στον Ολυμπιακό αυτό που ξεκίνησε από πέρσι.

Παρότι υπήρχαν ομάδες που τον ήθελαν πολύ, όπως η Φενέρ, ο Ντόρσεϊ έδειχνε πως θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό στην περίπτωση που έμενε στην Ευρώπη. Αυτό δεν συνέβη τότε, μπορεί να συμβεί όμως τώρα. Μπορεί επισήμως να μην αναφέρεται κάτι σχετικά από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ όμως είναι κάτι παραπάνω δεδομένο πως ο Ολυμπιακός όχι απλά παρακολουθεί την υπόθεση αλλά έχει μπει ήδη γερά στο «κόλπο».

Θα χρειαστεί πάντως και ο Ολυμπιακός και όποια άλλη ομάδα έχει κάνει κίνηση, όπως η Μονακό, να περιμένουν έως το βράδυ της Τετάρτης. Βάσει σχετικής νομοθεσίας του ΝΒΑ οφείλει ο Ντόρσεϊ να περιμένει 48 ώρες από την αποδέσμευσή του, δηλαδή, μέχρι και αύριο το βράδυ για την περίπτωση που άλλη ομάδα του πρωταθλήματος του κάνει πρόταση.

Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε είναι και τυπικά ελεύθερος να αναζητήσει στην Ευρώπη την επόμενη ομάδα του με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ήδη στην πρώτη γραμμή της μάχης. Μια μάχη δύσκολη καθώς εκτός από την Μονακό ενδιαφέρονται Φενέρμπαχτσέ, Μακάμπι, Παρτιζάν και βλέπουμε τι άλλο θα προκύψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ