Επικός Τσιτσιπάς: «Προσπαθώ να κάνω backhand σαν της Σάκκαρη, αλλά δεν είμαι καν κοντά»

Επικός Τσιτσιπάς: «Προσπαθώ να κάνω backhand σαν της Σάκκαρη, αλλά δεν είμαι καν κοντά»

Με έναν φοβερό τρόπο θέλησε να αποθεώσει τη Μαρία Σάκκαρη ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη επικράτησαν άνετα με 2-0 σετ (6-1, 6-1) των Τοπάλοβα/Αντρέεφ και έκλεισαν πανηγυρικά την… κόντρα με τη Βουλγαρία.

Με μια εξαιρετική εμφάνιση οι δυο κορυφαίοι τενίστες έκαναν πάρτι απέναντι στους Βούλγαρους και απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν με εντυπωσιακό τρόπο στο διπλό.

Αφού πρώτα η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ στο συγκεκριμένο κορτ πριν από τρία χρόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τον λόγο και αποθέωσε την Ελληνίδα τενίστρια για το backhand της.

«Σ’ αυτό το γήπεδο είχαμε κερδίσει τον Ρότζερ και την Μπελίντα (Μπένσιτς). Ημασταν πολύ πιο νέοι τότε ήταν πολύ ξεχωριστό για εμάς. Ήμασταν πολύ φιλόδοξοι, όπως είμαστε και τώρα, ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή και είναι θαυμάσιο για εμάς που επιστρέψαμε σ’ αυτό το γήπεδο» δήλωσε η Σάκκαρη, πριν μιλήσει ο Τσιτσιπάς.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος όταν θα έπαιζα στο Hopman Cup γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα γι’ αυτό το τουρνουά και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ για να παίξω στη νέα έκδοση του United Cup, που θεωρώ πως είναι ένα πολύ ξεχωριστό τουρνουά και μπορώ να το βλέπω να συνεχίζεται για πολλά χρόνια ακόμα. Η παρουσία των Ελλήνων μας βοηθάει, απολαμβάνουμε να παίζουμε μπροστά τους, μας κάνει να αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας. Έχουμε παίξει αρκετά με τη Μαρία και είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι μαζί της στιγμές σαν κι αυτές στο court, όχι μόνο για μας, αλλά και για την ανάπτυξη του ελληνικού τένις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ