Σάκκαρη: «Θέλω ένα Grand Slam και το Νο 1 – Έχω μια υγιή σχέση αλλά δεν είμαι έτοιμη για οικογένεια»

Σάκκαρη: «Θέλω ένα Grand Slam και το Νο 1 – Έχω μια υγιή σχέση αλλά δεν είμαι έτοιμη για οικογένεια»

Τι είπε η Μαρία Σάκκαρη για την επαγγελματική της, αλλά και την προσωπική της ζωή, εν όψει της έναρξης του Australian Open.

Με μεγάλους στόχους έχει μπει το 2023 για τη Μαρία Σάκκαρη.

Σχεδόν ένα 24ωρο πριν από το ντεμπούτο της στο Australian Open, η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τους στόχους της και στα κορτ, καθώς αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Τέσσερις μήνες μετά είναι ένας διαφορετικός Ολυμπιακός

«Και τα δυο τα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, και τα δύο τα θέλω πάρα πολύ. Με τη διάφορα που έχουμε με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης θέλει χρόνο. Πέρυσι δεν είχα τις καλύτερες επιδόσεις μου στα Grand Slams, αλλά φέτος έχω κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, ενώ έχω μάθει και πολλά πράγματα από την περσινή σεζόν», ανέφερε σε ερώτηση που της έγινε για την κατάκτηση ενός Grand Slam, αλλά και την άνοδο στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν θα έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της για να γίνει μητέρα στο εγγύς μέλλον, απάντησε: «Όχι, δεν θεωρώ ότι είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο, ούτε το έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή. Είμαι χαρούμενη εκτός γηπέδου, δεν μου λείπει τίποτα, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε και μια πολύ υγιή σχέση (σ.σ. με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο). Είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη βασικά, μου αρέσει που ταξιδεύω, που μπορώ και ζω αυτές τις στιγμές, όλα αυτά τα συναισθήματα μέσω του αθλήματός μου. Δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα έκανα κάποια αλλαγή στη ζωή μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ