Σάκκαρη: «Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει σε αυτό το τουρνουά» (vid)

Σάκκαρη: «Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου αρέσει σε αυτό το τουρνουά» (vid)

Χαρούμενη με την πρόκριση της στους «64» του Australian Open εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Ικανοποιημένη με το ξεκίνημα της στο Australian Open εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στη Γουέ Γουάν, μίλησε για την πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αυστραλία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην της αρέσει στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Ο Μασούρας «ξεκλείδωσε» με ένα… ξυράφι

«Ήταν η πρώτη φορά που την είδα και είχα νευρικότητα». Όταν ξέρεις κάποιον, ξέρεις τι να περιμένεις. Όταν, όμως, δεν τον γνωρίζεις υπάρχουν δυσκολίες. Το United Cup με βοήθησε, οι συνθήκες στο Περθ ήταν παρόμοιες. Είναι αργό court, αλλά μου αρέσει που έχει ζέστη και η μπάλα αναπηδά ψηλά. Είναι τέλειες συνθήκες για το παιχνίδι μου. Όσο περισσότερη ζέστη, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτό το τουρνουά».

Για τη φυσική της κατάσταση: «Έχω πει πολλές φορές ότι η γυμναστική είναι το χόμπι μου, μου αρέσει να γυμνάζομαι. Δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου να ξαπλώνω στον καναπέ. Αν δεν δουλεύω στο γυμναστήριο, ξέρω ότι ότι δεν θα αισθάνομαι καλά με το παιχνίδι μου. Δεν είμαι η ψηλότερη παίκτρια στο tour, αν δεν είμαι δυνατή, τότε το παιχνίδι μου δεν είναι δυνατό».

Για την Αυστραλία και το Australian Open: «Το λέω κάθε χρόνο. Νιώθω σα να είναι το τουρνουά της πατρίδας μου. Γενικά οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί εδώ, θα μπορούσα να ζω σε αυτή την πόλη. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτή τη χώρα και σίγουρα βοηθάει η ελληνική παρουσία. Είναι πάντα εδώ και μας στηρίζουν, νιώθω σα να είμαι στην πατρίδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ