Σνάιντερ – Σάκκαρη 1-2: Με ανατροπή στον επόμενο γύρο του Australian Open

Σνάιντερ – Σάκκαρη 1-2: Με ανατροπή στον επόμενο γύρο του Australian Open

Αν και αγχώθηκε, η Μαρία Σάκκαρη έκανε το καθήκον της, επικρατώντας (2-1) της Ντιάνα Σνάιντερ.

Τα… χρειάστηκε κόντρα στην Ντιάνα Σνάιντερ η Μαρία Σάκκαρη! Η 18χρονη αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι, με την Ελληνίδα τενίστρια να τη λυγίζει μετά από μια μεγάλη μάχη διάρκειας 2 ωρών και 33 λεπτών.

Η Σάκκαρη αν και βρέθηκε να χάνει, γύρισε… τούμπα το ματς (2-1), τσεκάροντας το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Australian Open (3-6, 7-5, 6-3).

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα «έσπασε» την κατάρα: Ο Χιμένεθ, ο Ουζουνίδης και… οι άλλοι

Η 27χρονη δυσκολεύτηκε στην αρχή του αγώνα, με την Σνάιντερ να το εκμεταλλεύεται. Το φόρχαντ της Ρωσίδας έκανε τεράστια ζημιά στη Σάκκαρη, που βρέθηκε να χάνει με 3-0. Η Μαρία μείωσε με love game σε 5-3 αλλά η αντίπαλός της μετρούσε ως εκείνο το σημείο 11/14 πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς. Ενα winner χάρισε το πρώτο σετ στην Ντιάνα.

Με την πλάτη στον τοίχο, η Σάκκαρη μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ, κάνοντας μπρέικ με το… καλημέρα. Εφτασε να προηγηθεί με 3-0 στα γκέιμ, με την Σνάιντερ να μειώνει σε 5-4. Τελικά, δύο λάθη της Ρωσίδας έγειρα την πλάστιγγα προς τη μεριά της 27χρονης για την ισοφάριση του σετ (7-5).

Στο τρίτο σετ η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε το καθήκον της, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά. Η Σάκκαρη έκανε γρήγορα το μπρέικ και με την εμπειρία της, τελείωσε την αναμέτρηση με 6-3. Κάπως έτσι, η 27χρονη περιμένει να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει από το ζευγάρι του αγώνα Ζου-Τάιχμαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ