Σάκκαρη: «Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό»

Σάκκαρη: «Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό»

Η Μαρία Σάκκαρη, εμφανώς απογοητευμένη, μίλησε για τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Australian Open και για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε.

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε «πικρό» αποκλεισμό από τη συνέχεια του Australian Open μετά την ήττα με 2-1 σετ από την Κινέζα Λιν Ζου.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα για εκείνο που της έλειψε από την παρουσία της στο τουρνουά και την κράτησε μακριά από τον καλό της εαυτό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα απόψε ο Ραμόν

Όσα είπε η Σάκκαρη:

«Το επίπεδό μου δεν ήταν καλό. Έπαιξα αμυντικά, δεν χτυπούσα την μπάλα, φοβόμουν να παίξω το παιχνίδι μου. Η αντίπαλός μου δεν είχε τίποτα να χάσει, έπαιζε ελεύθερα, το απολάμβανε, έπαιζε πολύ καλά».

Σχετικά με το ότι δεν φάνηκε να κάνει το παιχνίδι της σε αυτήν τη διοργάνωση:

«Συμφωνώ. Δεν ξέρω γιατί, πρέπει να αναλύσω γιατί ένιωσα έτσι. Πρέπει να πω ότι τα ματς που έπαιξα στο Unted Cup, εκτός από το τελευταίο, έπαιξα πολύ καλά κάτω από μεγάλη πίεση.

Στον πρώτο γύρο ενός Grand Slam δεν περιμένεις να παίξεις καλά, αλλά όσο περνούν οι αγώνες θα πρέπει να νιώθεις καλύτερα. Εγώ δεν το ένιωσα αυτό και είναι σπάνιο. Ήμουν πολύ χαλαρή πριν τον αγώνα και δεν ξέρω γιατί δεν αφέθηκα να παίξω το παιχνίδι μου».

Παίζει ρόλο ότι το Australian Open είναι πολύ νωρίς στη σεζόν;

«Αυτό συμβαίνει τα τελευταία επτά χρόνια που παίζω στο τουρνουά. Δεν θα αλλάξει αυτό. Αν έχεις προπονηθεί καλά, πρέπει να είσαι έτοιμος. Για μένα δεν είναι θέμα προπόνησης, είναι περισσότερο ψυχολογικό.

Αν και ήμουν σε καλή κατάσταση, μίλησα με την ψυχολόγο μου πριν το τουρνουά και πίστευε και εκείνη ότι ήμουν. Ένιωθα καλά και ήμουν θετική, μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να πηγαίνει βαθιά στη διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ