Θάνος – Αντράντε 2-0: Τρομερός Αριστοτέλης και μία ανάσα από την άνοδο η Ελλάδα

Θάνος – Αντράντε 2-0: Τρομερός Αριστοτέλης και μία ανάσα από την άνοδο η Ελλάδα

Ο εξαιρετικός Αριστοτέλης Θάνος, νίκησε τον Αντράντε με 2-0 σετ (7-6, 6-4) και η Ελλάδα θέλει μία νίκη αύριο για να εξασφαλίσει την άνοδο στο World Group 1 του Davis Cup.

Εντυπωσιακός κατά διαστήματα, ο Αριστοτέλης Θάνος, επικράτησε με 7-6(4), 6-4 του Αντρές Αντράντε και διπλασίασε τις νίκες της εθνικής ομάδας τένις, στην αναμέτρηση με τον Ισημερινό, για την πρόκριση στην Α` κατηγορία του Davis Cup.

«Μιμούμενος» τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος νωρίτερα έκανε το 1-0 επί του Αλβάρο Γκιγιέν, ο νεαρός Ελληνας πρωταθλητής, έδωσε «μάχη» στο πρώτο σετ με τον αντίπαλο του, ωστόσο, με εντυπωσιακή ψυχραιμία και ωριμότητα, πήγε το πρώτο σετ στο tie break, όπου επικράτησε με 7-6(4).

Διαβάστε επίσης: Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Στο δεύτερο σετ, ο Ελληνας τενίστας εκμεταλλεύθηκε ιδανικά την απογοήτευση του Αντράντε και με δύο διαδοχικά breaks, προηγήθηκε με 4-0. Ο πρωταθλητής του Ισημερινού, προσπάθησε ν’ αντιδράσει και μείωσε σε 4-1 και 5-3 με break, αλλά τελικά, ο Θάνος πήρε την πολύτιμη νίκη με 6-4.

Δεδομένου ότι προκρίνεται η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες, σε περίπτωση επικράτησης των αδελφών Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά, στον αγώνα του διπλού, που θ’ ανοίξει το αυριανό πρόγραμμα, η εθνική ομάδα, θα σφραγίσει το εισιτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ