Αυτή είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στον ημιτελικό του Λινζ

Αυτή είναι η αντίπαλος της Σάκκαρη στον ημιτελικό του Λινζ

Την Πέτρα Μάρτιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό του τουρνουά του Λινζ στην Αυστρία, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (11/02).

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλό της στον ημιτελικό του τουρνουά του Λινζ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς, η οποία νίκησε με 2-0 σετ την Κλάρα Τάουσον στον δικό της προημιτελικό.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου (11/02), περίπου στις 17:00, καθώς ο δικός της αγώνας θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην Ποτάποβα και την Βοντρούσοβα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Χάμες και Μπιέλ

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα «μονομαχήσουν» οι δύο τενίστριες, με την Σάκκαρη να μετράει 2/2 απέναντι στην αντίπαλό της, με πιο πρόσφατη συνάντηση πριν από έναν μήνα στο United Cup εκεί όπου η Μαρία είχε νικήσει με 2-0 σετ (6-3/6-3).

Η Μάρτιτς είναι αυτήν τη στιγμή Νο.34 στην παγκόσμια κατάταξη και αναμένεται να αναρριχηθεί μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στην Αυστρία και την καλή της πορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ