Τζόκοβιτς: «Ελπίζω να πάρω την άδεια εισόδου στις ΗΠΑ»

Τζόκοβιτς: «Ελπίζω να πάρω την άδεια εισόδου στις ΗΠΑ»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευελπιστεί να πάρει σύντομα την απάντηση που περιμένει σχετικά με την ειδική άδεια εισόδου στις ΗΠΑ, για να μπορέσει να αγωνιστεί στα Indian Wells και Miami Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε σήμερα (22/2) ότι ελπίζει σε θετικά νέα σύντομα, σχετικά με το αίτημα ειδικής άδειας που έχει κάνει για να εισέλθει στις ΗΠΑ, και να συμμετάσχει στα τουρνουά ATP Masters 1000 «Indian Wells» και «Miami Open», που ξεκινούν τον επόμενο μήνα.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19, πρόσθεσε ότι θα επιστρέψει στο ATP Tour στο Ντουμπάι την επόμενη εβδομάδα. Κέρδισε τον 10ο τίτλο του στο Australian Open και το 22ο Grand Slam της καριέρας του τον περασμένο μήνα στη Μελβούρνη.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Το ντόμινο εξελίξεων που αναμένεται στους πάγκους και…ο Παναθηναϊκος

«Τα σχέδιά μου μετά το Ντουμπάι εξαρτώνται από τις ΗΠΑ. Περιμένω απάντηση, δεν εξαρτάται από εμένα. Θα μάθω σύντομα», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Βελιγράδι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Όλα είναι σε εξέλιξη. Είμαι ευγνώμων στο Indian Wells και στο Miami Open για την υποστήριξή τους. Θα ήθελαν να μπορώ να παίξω στα τουρνουά τους. Ανυπομονώ για μια θετική απόφαση που περιμένω σύντομα, αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμένα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ