Ξεκινά η περιπέτεια του Indian Wells για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ξεκινά η περιπέτεια του Indian Wells για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Το Indian Wells ξεκινά αύριο (8/3) με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τους πρώτους αντιπάλους τους καθώς και τις πιθανές διασταυρώσεις στους επόμενους γύρους.

Ξεκινά αύριο το πρώτο Masters 1000 της χρονιάς στην έρημο της Καλιφόρνιας, το φημισμένο Indian Wells, και τα ξημερώματα έγινε η κλήρωση των γυναικών και των ανδρών. Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο 7 του ταμπλό του τουρνουά και θα παίξει απευθείας στον 1ο γύρο, με τη νικήτρια του αγώνα της Κέιτι Βόλινετς με τη Σέλμπι Ρότζερς.

Στον 3ο γύρο η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια διασταυρώνεται με την Ανχελίνα Καλίνινα, στον 4ο γύρο με τις Καρολίνα Πλίσκοβα ή Βερόνικα Κουντερμέτοβα, ενώ στα προημιτελικά με την Τζέσικα Πεγκούλα. Στα ημιτελικά, η Σάκκαρη διασταυρώνεται με την πρωταθλήτρια του Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Διαβάστε επίσης: Τσαρούχα: Την έφτυσαν στο πρόσωπο στο Παλέ! Όλα όσα οδήγησαν στο θρίλερ των 3,5 ωρών (vid)

Στους άνδρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο 2 του ταμπλό και θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, κόντρα σε κάποιον εκ των Γκαέλ Μονφίς και Τζόρνταν Τόμπσον. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Έλληνας σταρ έχει πιθανό αντίπαλο στον 3ο γύρο τον πάντα επικίνδυνο Μαξίμ Κρεσί.

Στους «16», ο Στέφανος διασταυρώνεται με τους Φράνσις Τιαφό ή Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ στα προημιτελικά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Στα ημιτελικά, ο Στέφανος έχει πιθανή διασταύρωση με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Το τουρνουά Indian Wells, αρχίζει αύριο στην έρημο της Καλιφόρνια και θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαρτίου, ενώ θα ακολουθήσει το Miami Open από τις 22 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ