Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Οι αντίπαλοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Πιο εύκολο έργο για τον Στέφανο Τσιτσιπά σε σχέση με τη Μαρία Σάκκαρη.

Ο Τζόρνταν Τόμπσον θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο πρώτο Masters 1000 της χρονιάς στην έρημο της Καλιφόρνιας, το φημισμένο Indian Wells. Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 2 του ταμπλό, θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, κόντρα στον Αυστραλό, ο οποίος επικράτησε με άνεση του Γκαέλ Μομφίς.

Ο Τόμπσον χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-1), παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Τόμπσον που βρίσκεται στο Νο 87 της παγκόσμιας κατάταξης δεν είναι άγνωστος στον Τσιτσιπά, αφού έχουν τεθεί αντιμέτωποι δύο φορές, στις οποίες βγήκε νικητής ο Ελληνας πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάμες, ο Φορτούνης, ο… Ανδρούτσος και το «παιχνίδι» του Μίτσελ στη μεσαία γραμμή!

Στα δύσκολα η Μαρία

Ξεκίνησε το πρώτο Masters 1000 της χρονιάς στην έρημο της Καλιφόρνιας, το φημισμένο Indian Wells, και τα ξημερώματα έγινε γνωστή η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 7 του ταμπλό του τουρνουά. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει απευθείας στον 1ο γύρο, κόντρα στον …κακό της δαίμονα, την Σέλμπι Ρότζερς, η οποία απέκλεισε στα προκριματικά την Κέιτι Βόλινετς.

Η 30χρονη Αμερικανίδα επικράτησε της συμπατριώτισσάς της με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-1) σε 2 ώρες και 22 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Σάκκαρη. H Ρότζερς βρίσκεται στο Νο 41 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν με την Ελληνίδα τενίστρια, νικώντας την και στις τρεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ