Σάκκαρη – Ρότζερς 2-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση για τη Μαρία

Σάκκαρη – Ρότζερς 2-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση για τη Μαρία

Την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Indian Wells πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε της Σέλμπι Ρότζερς με 2-1 κάνοντας μάλιστα μια μεγάλη ανατροπή.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στα σετ πραγματοποιώντας ένα κακό ξεκίνημα, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα απέναντι στη Σέλμπι Ρότζερς, κάνοντας την ανατροπή με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-0) και παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Η Μαρία δεν είχε την εκκίνηση που θα ήθελε στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, βλέποντας την Αμερικανίδα να της παίρνει το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 6-2. Ωστόσο αυτό δεν την πτόησε και βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ανατροπή και την πρόκριση.

Το δεύτερο σετ ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικό. Η Ρότζερς έκανε το μπρέικ για το 2-1, όμως η απάντηση της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν άμεση για το 2-2. Η αντίπαλος της Σάκκαρη είχε την ευκαιρία της για άλλο ένα μπρέικ στο 4-4, αλλά και πάλι η 27χρονη έδειξε την ποιότητά της ανατρέποντας τα δεδομένα και φτάνοντας στο 6-4 για το 1-1.

Το… νερό είχε μπει στο αυλάκι για τη Μαρία που ήταν καταιγιστική στο τρίτο και τελευταίο σετ όπου διέλυσε την αντίπαλό της με 6-0, ολοκληρώνοντας έτσι με άνετο τρόπο ένα δύσκολο ματς και μια μεγάλη ανατροπή για την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Την Κυριακή (12/3) θα έρθει αντιμέτωπη με την Ανχελίνα Καλίνινα από την Ουκρανία, για μια θέση στη φάση των «16». Η Καλίνινα είχε αποκλείσει νωρίτερα την Λίντα Φρουχίτοβα, με 4-6, 6-4, 7-5.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ