Χαμός με κορυφαία τενίστρια: Περίεργη συμπεριφορά, συνεχόμενες εγκαταλείψεις και απίστευτες δικαιολογίες! (vids)

Χαμός με κορυφαία τενίστρια: Περίεργη συμπεριφορά, συνεχόμενες εγκαταλείψεις και απίστευτες δικαιολογίες! (vids)

Δεν… υπάρχει αυτό που συμβαίνει με την Λέσια Τσουρένκο.

Το Indian Wells συνεχίζεται, με τους κορυφαίους τενίστες και τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου να δίνουν μεγάλες μάχες και να προσφέρουν απλόχερα πλούσιο θέαμα.

Στο χθεσινό πρόγραμμα του Indian Wells, ένα από τα παιχνίδια που μαγνήτιζε τα βλέμματα και αποτελούσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του τένις ήταν αυτό ανάμεσα στην κάτοχο του Αυστραλιανού Οπεν, Αρίνα Σαμπαλένκα και την έμπειρη, Λέσια Τσουρένκο.

Διαβάστε επίσης: Αρίνα Σαμπαλένκα: Η Λευκορωσίδα τενίστρια που… κατέκτησε την Αυστραλία «καίει» καρδιές (pics)

Ένα παιχνίδι το οποίο, όμως, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς λίγα λεπτά πριν οι δύο τενίστριες μπουν στο κορτ, η Λέσια Τσουρένκο απέσυρε τη συμμετοχή της, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους. Αυτή ήταν τουλάχιστον η επίσημη αιτιολογία της μη συμμετοχής της 33χρονης Ουκρανής στην χθεσινή αναμέτρηση με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο… περίεργος και αν μη τι άλλο μη συνηθισμένος λόγος απόσυρσης όπως είναι απόλυτα λογικό προκάλεσε αντιδράσεις στο κοινό του Indian Wells, που περίμενε να δει το παιχνίδι  και να απολαύσει την πρωταθλήτρια του Αυστραλιανού Οπεν, Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ υπήρξαν και πολλά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι η Λέσια Τσουρένκο ουσιαστικά δεν ήθελε να αντιμετωπίσει την Λευκορωσίδα, λόγω του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι ισχύει, καθώς από την έναρξη του πολέμου και μέχρι τώρα η Λέσια Τσουρένκο έχει βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπη με Ρωσίδες, καθώς από τον Φεβρουάριο του 2022 και μέχρι τώρα έχει κοντραριστεί μεταξύ άλλων με τις Αννα Καλίσνκαγια, Εκατερίνα Αλεξάντροβα, Καμίλα Ρακίμοβα και Βέρα Ζβονάρεβα.

Όπως φαίνεται, η Λέσια Τσουρένκο δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει τενίστριες από την Ρωσία και τη Λευκορωσία (σ.σ η οποία υποστηρίζει τη Ρωσία στον πόλεμο με την Ουκρανία). Κάποιο άλλο φαίνεται πως είναι το πρόβλημα της 33χρονης Ουκρανής, η οποία έχει αποσυρθεί στα 8 από τα τελευταία 15 τουρνουά στα οποία έχει αγωνιστεί!

Σε λιγότερο από ένα χρόνο (σ.σ από τον περασμένο Απρίλιο) έχει εγκαταλείψει 8 φορές. Η πιο πρόσφατη ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου στο τουρνουά που έγινε στο Μοντερέι, όπου η Ουκρανή αποσύρθηκε στα μέσα του δεύτερου σετ του παιχνιδιού με την Ντόνα Βέκιτς.

Η Τσουρένκο είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-2 και έχανε στο δεύτερο 5-0, όταν αποφάσισε να αποσυρθεί. Οι δύο τενίστριες μάλιστα, βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες αυτή την εβδομάδα στο Indian Wells. Στη φάση των «64», όταν η Λέσια επικράτησε με ανατροπή 2-6, 6-2, 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τους «32» της αμερικάνικης διοργάνωσης. Η Κροάτισσα μάλιστα ήταν τόσο εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά της 33χρονης Ουκρανής, που αρνήθηκε να της δώσει το χέρι της μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Μια συμπεριφορά που έχει προκαλέσει αίσθηση στον χώρο του τένις, με την Ουκρανή να έχει γίνει talk of the town λόγω των πολλών εγκαταλείψεων και φυσικά για την αιτιολογία που κατέθεσε στο γραφείο του διαιτητή για να μην αγωνιστεί στο χθεσινό παιχνίδι με την Αρίνα Σαμπαλένκα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ