Σάκκαρη – Σαμπαλένκα 0-2: Δεν τα κατάφερε η Μαρία και έμεινε εκτός τελικού

Σάκκαρη – Σαμπαλένκα 0-2: Δεν τα κατάφερε η Μαρία και έμεινε εκτός τελικού

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά και ηττήθηκε με 2-0 σετ (2-6, 3-6) από την Αρίνα Σαμπαλένκα στον ημιτελικό του Indian Wells.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα έβαλε «στοπ» στη φετινή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Indian Wells, επικρατώντας της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με 2-0 σετ (2-6, 3-6) στον ημιτελικό του τουρνουά.

Η Λευκορωσίδα έπαιξε τένις σε πολύ υψηλό επίπεδο για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και μέσα σε 1 ώρα και 23 λεπτά κατάφερε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού, ανάμεσα στη Σβίοτεκ και τη Ριμπάκινα.

Διαβάστε επίσης: Σάσα Βεζένκοφ: Στον αστερισμό ενός MVP (vids)

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, εξαιτίας ενός προβλήματος που υπήρχε με το ηλεκτρονικό σύστημα του hawk eye αλλά και με τα μικρόφωνα του διαιτητή. Μετά από πολλές διαβουλεύσεις, οι άνθρωποι του τουρνουά βρήκαν λύση και ο αγώνας άρχισε με τους επόπτες… stand dy σε περίπτωση που υπάρξει ξανά πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Η Σαμπαλένκα ήταν σε πολύ καλή μέρα κάτι που φάνηκε από το ξεκίνημα, κρατώντας εύκολα το σερβίς της και κάνοντας το break νωρίς για το 1-3. Η Σάκκαρη απάντησε άμεσα με δικό της break αλλά δεν μπόρεσε να το εξαργυρώσει καθώς στο αμέσως επόμενο game είδε τη Λευκορωσίδα να της «σπάει» ξανά το σερβίς για το 2-4. Η Λευκορωσίδα σέρβιρε εκπληκτικά στη συνέχεια, έκανε το 2-5 και αμέσως μετά έφτασε σε τριπλό set point και στην τρίτη ευκαιρία της, ανάγκασε σε λάθος την Μαρία για να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν παρόμοια, η Σαμπαλένκα έκανε και πάλι γρήγορα το break και προηγήθηκε με 0-2, με την Σάκκαρη ωστόσο να μην παραδίδει τα όπλα και να απαντά με δικό της break με μία τρομερή επιστροφή σε σερβίς της Σαμπαλένκα. Αυτήν τη φορά κράτησε το σερβίς της για το 2-2 και μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει και το προβάδισμα όταν βρέθηκε να έχει break point, η Σαμπαλένκα όμως το έσβησε και κράτησε ένα πολύ κρίσιμο game για να κρατήσει το προβάδισμα με 2-3.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε εκείνη τελικά το καθοριστικό break για το 2-4, κράτησε το σερβίς της για το 2-5, η Μαρία κατάφερε να μειώσει αλλά το Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης τελείωσε αμέσως μετά το ματς και την πρόκριση στον τελικό.

Τα σετ: 2-6, 3-6

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ