Πέταξε εκτός Indian Wells τη Σβιόντεκ η Ριμπάκινα (2-0)

Πέταξε εκτός Indian Wells τη Σβιόντεκ η Ριμπάκινα (2-0)

Η Έλενα Ριμπάκινα έχει πάρει τον... αέρα της Ιγκα Σβιόντεκ την οποία και πέταξε εκτός τελικού επικρατώντας με 2-0 σετ.

Αποδίδοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό τένις, η Ελενα Ριμπάκινα (Νο 10 στον κόσμο και νικήτρια στο περυσινό Wimbledon), προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells WTA 1000, επικρατώντας της επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης και κατόχου του τίτλου, Ιγκα Σβιόντεκ.

Η 23χρονη τενίστρια, η οποία έχει γεννηθεί στην Ρωσία, αλλά αγωνίζεται με τα «χρώματα» του Καζακστάν, νίκησε με χαρακτηριστική άνεση την Πολωνή πρωταθλήτρια με 6-2, 6-2 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο, με αντίπαλο την Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα (Νο 2), η οποία απέκλεισε την Μαρία Σάκκαρη με 6-2, 6-3.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τελικός της Κυριακής (19/3) θα είναι μία… επανάληψη του Australian Open, που κατέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο η 24χρονη Σαμπαλένκα.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την απόδοσή μου. Επαιξα πολύ καλά σήμερα και δεν το περίμενα μετά τον προηγούμενο αγώνα. Ηταν από τους καλύτερους αγώνες που έκανα εφέτος. Εάν παίξω έτσι και στον τελικό, θα έχω περισσότερες πιθανότητες για την νίκη», σχολίασε εμφανώς ικανοποιημένη η Ριμπάκινα, λίγο μετά το τέλος του ημιτελικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ