Στα χνάρια του Στέφανου και ο Παύλος Τσιτσιπάς!

Στα χνάρια του Στέφανου και ο Παύλος Τσιτσιπάς!

Ο Παύλος Τσιτσιπάς στα 17 του κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο μονό, επικρατώντας του Ζοάο Σίλβα με 2-0 σετ για το ITF Juniors Circuit, στη Γαλλία.

Τσιτσιπάς… Ένα όνομα που μας απασχολεί ήδη πολύ και φαίνεται πως θα συνεχίσει και στο μέλλον. Αυτό γιατί πέρα από τον παγκοσμίου φήμης πλέον, Στέφανο Τσιτσιπά και τον αδερφό του Πέτρο, ξεπετάγεται και ο τρίτος, μικρότερος αδερφός της οικογένειας!

Ο Παύλος Τσιτσιπάς στα 17 του κατέκτησε τον πρώτο του διεθνή τίτλο στο μονό, στο τουρνουά της ITF Junior Cricuit που διεξήχθη στη Γαλλία, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 σετ του Πορτογάλου Ζοάο Σίλβα (6-4, 7-6[8]).

Διαβάστε επίσης: Το «πισωγύρισμα», τα λάθη και το συμβόλαιο: Τι συμβαίνει με τον Σλούκα…

Μάλιστα ο νεαρός που μπήκε στο τουρνουά ως το Νο.2 του ταμπλό ήταν εντυπωσιακός στις πέντε νίκες του που τον οδήγησαν στον τίτλο. Ξεκίνησε δυνατά με δύο εύκολες νίκες κόντρα στους Ζιλ Καμπανές από τη Γαλλία με 2-0 (6-3, 6-4) και Ρικάρντο Ράσι από την Ιταλία με 2-1 (6-0, 6-7[8], 7-6[1]).

Στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνει δύο ανατροπές αφού βρέθηκε πίσω στα σετ, επικρατώντας τελικά με 2-1 του Γάλλου Πιέρ Φοτ (3-6, 7-5, 6-2) και του Ρουμάνου Κονσταντίν Ράντου στον ημιτελικό (4-6, 6-4, 6-4).

Αυτός ήταν ο τέταρτος διεθνής τίτλος που κατακτά συνολικά ο Τσιτσιπάς σε επίπεδο ITF, καθώς έχουν προηγηθεί άλλες τρεις κατακτήσεις στα διπλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ