Στο διπλό του Μόντε Κάρλο τα αδέλφια Τσιτσιπά

Στο διπλό του Μόντε Κάρλο τα αδέλφια Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, στο διπλό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Έτοιμος να ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα τενίστα να προσθέτει στο πρόγραμμά του για το τουρνουά του Μόντε Κάρλο και τη συμμετοχή του στα διπλά, καθώς θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του Πέτρο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο αδερφός του, πήραν wild card κι έτσι θα δώσουν κανονικά το παρών στη διοργάνωση, επιθυμώντας τη διάκριση, ενώ ασφαλώς ο Στεφ θα αγωνιστεί και στο μονό του τουρνουά, εκεί όπου θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε τα δύο τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Μικρές ιστορίες, μεγάλης σημασίας – Οι δύο ενέσεις του Εμβιλά, το δίλημμα Ανιγκό για Μπακαμπού-Ελ Αραμπί, ο Ματιέ και το «ντου» στον Μπα!

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στις 18:00, με τον Τσιτσιπά να μαθαίνει τον αντίπαλό του για τον πρώτο γύρο, για τη διοργάνωση που θα ξεκινήσει στις 9 του μήνα.

Με τις αποσύρσεις να είναι πολλές (Αλκαράθ, Ναδάλ, Αλιασίμ, Σαποβάλοφ, Κόρντα, Μονφίς, Καρένιο, Νισιόκα, Φονίνι), ο Άντι Μάρεϊ και ο Ντόμινικ Τιμ ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι, που μπήκαν απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Ο πρώτος με το ranking του και ο δεύτερος με wild card της τελευταίας στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ