Μόντε Κάρλο: Ακοπα στους «16» ο Τσιτσιπάς

Μόντε Κάρλο: Ακοπα στους «16» ο Τσιτσιπάς

Ο Μπένζαμιν Μπονζί αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στα μέσα του πρώτου σετ (4-1) και ο Στέφανος προκρίθηκε άκοπα στον τρίτο γύρο του Monte Carlo Masters.

Την πρόκριση στους «16» του Monte Carlo Masters πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα πέρασε στην επόμενη φάση του χωμάτινου τουρνουά χωρίς ιδιαίτερο κόπο, καθώς ο αντίπαλός του, Μπένζαμιν Μπονζί (Νο.48 στην ATP), εγκατέλειψε στα μέσα του πρώτου σετ (4-1), λόγω τραυματισμού στον καρπό.

Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις στους πρώτους πόντους της αναμέτρησης και στην πρώτη διακοπή (3-0) έλαβε ιατρικό τάιμ άουτ, αλλά το πρόβλημα που είχε στον καρπό δεν του επέστρεψε να συνεχίσει και μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου γκέιμ (4-1) εγκατέλειψε.

Αδοξο φινάλε για τον Γάλλο τενίστα, που δεν κατάφερε ουσιαστικά να αγωνιστεί καθόλου στο σημερινό παιχνίδι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει τη νίκη – πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης, Τζάρι – Ποπίριν.

Ο συμπατριώτης μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος τις ενοχλήσεις του Μπονζί έφτασε γρήγορα στο 3-0. Ο Γάλλος το πάλεψε και μείωσε σε 3-1, αλλά ο Ελληνας τενίστας με χαρακτηριστική άνεση έκανε το 4-1. Σε εκείνο το σημείο ο Γάλλος εγκατέλειψε λόγω του προβλήματος που είχε στον καρπό, με τη σεμνή τελετή να λαμβάνει τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ