Ρούνε – Ρούμπλεφ 1-2: Το σήκωσε με ανατροπή ο Ρούμπλεφ στο Μόντε Κάρλο

Ρούνε – Ρούμπλεφ 1-2: Το σήκωσε με ανατροπή ο Ρούμπλεφ στο Μόντε Κάρλο

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε με 2-1 σετ του Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό του τουρνουά του Μόντε Κάρλο και στέφθηκε πρωταθλητής, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ πανηγύρισε σήμερα (16/4) τον τίτλο στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο, στο οποίο την τελευταία διετία (2021-22) κυριάρχησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ρώσος τενίστας επικράτησε στον τελικό του Δανού Χόλγκερ Ρούνε με 5-7, 6-2, 7-5, ύστερα από έναν αγώνα που κράτησε περίπου δύο ώρες και 35 λεπτά, και κατέκτησε το τρόπαιο στο πρώτο χωμάτινο τουρνουά της κατηγορίας ATP Masters 1000 στην εφετινή σεζόν.

Με το σκορ στο 3-2, ο Ρούνε κατάφερε να «σπάσει» το σερβίς του αντιπάλου του και να προηγηθεί 4-2 στο πρώτο σετ, ωστόσο ο Ρούμπλεφ «απάντησε» με «break» και μείωσε σε 4-3, ενώ στο επόμενο γκέιμ ισοφάρισε 4-4. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι κράτησαν το σερβίς τους με τον Ρούνε να προηγείται 6-5, ενώ με νέο break «έγραψε» το 7-5 και κατέκτησε το πρώτο σετ.

Διαβάστε επίσης: Κάτι τρέχει με τον Νικ Καλάθη: Τα πλέι-οφ, οι «αιώνιοι» και το τελευταίο συμβόλαιο

Με το… καλημέρα του δεύτερου σετ ο Ρούμπλεφ «έσπασε» το σερβίς του Ρούνε, ενώ κράτησε στη συνέχεια το δικό του και προηγήθηκε 2-0. Ο Ρούνε με «break» ισοφάρισε 2-2, αλλά ακολούθως ο Ρούμπλεφ «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του Δανού και προηγήθηκε 5-2, φτάνοντας τελικά στο 6-2 και την ισοφάριση.

Στο τρίτο σετ ο Ρούνε έκανε break στο δεύτερο γκέιμ και προηγήθηκε 3-0, αλλά ο Ρώσος «έσπασε» το σερβίς του Δανού στο έβδομο γκέιμ και μείωσε σε 4-3, ενώ κράτησε το δικό του και ισοφάρισε 4-4. Στη συνέχεια με νέο break ο Ρούμπλεφ προηγήθηκε 6-5 και πήρε το επόμενο γκέιμ, για να κατακτήσει τη νίκη με 7-5 και τον τίτλο στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ