Τσιτσιπάς: «Είχα πει ανοησίες για τον Ρούμπλεφ, το μυαλό μου ήταν σε άλλον πλανήτη»

Τσιτσιπάς: «Είχα πει ανοησίες για τον Ρούμπλεφ, το μυαλό μου ήταν σε άλλον πλανήτη»

Σε ένα παλαιότερο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Αντρέι Ρούμπλεφ αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απολογούμενος για τη συμπεριφορά του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θυμήθηκε ένα άσχημο περιστατικό με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, μιλώντας στο πλαίσιο συνέντευξης για το τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως είχε πει ανοησίες για τον αντίπαλό του ύστερα από μία ήττα, αναφέροντας ότι το μυαλό του ήταν σε άλλον πλανήτη, ενώ επισήμανε πως ο Ρώσος είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Άξιζε το τρόπαιο, κατά κάποιον τρόπο είναι ένας παίκτης που έχει υποτιμηθεί για όσα μπορεί να καταφέρει. Έχει μεγάλα όπλα ως παίκτης κι εγώ έκανα λάθος στο παρελθόν, είπα ανοησίες μετά από ήττα που είχα εναντίον του. Το μυαλό μου ήταν σε άλλον πλανήτη.

Σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και μπορεί να παίξει εναντίον οποιουδήποτε. Το καλό με εκείνον είναι ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις επιφάνειες, είναι δυνατός παντού. Είναι καλό γιατί γίνεται συνέχεια καλύτερος και ωθεί και εμάς να γίνουμε καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ