Δεν τα κατάφερε στον τελικό η Λάκη

Δεν τα κατάφερε στον τελικό η Λάκη

Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά της Αττάλεια από την Βελγίδα Βίκι Βαν Ντε Πιρ με 3-6, 6-3, 6-2.

Μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη, που κρίθηκε στα τρία σετ, η Μιχαέλα Λάκη ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που έγινε στην Αττάλεια από την Βελγίδα Βίκι Βαν Ντε Πιρ με 3-6, 6-3, 6-2 και ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση την περιπέτειά της στην τούρκικη διοργάνωση.

Η 18χρονη Ελληνίδα, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.606 στην παγκόσμια κατάταξη της WTΑ, πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με την Βελγίδα να φτάνει στην ανατροπή και να κατακτά τον τίτλο. Αυτός ήταν ο 3ος χαμένος τελικός για την Μιχαέλα, που έχει πλέον ρεκόρ 1-3 τελικούς ITF Pro διοργανώσεων.

Διαβάστε επίσης: Ο πεθερός του Ντέταρι 

Στον δρόμο για τον τελικό η Μιχαέλα είχε αποκλείσει στον πρώτο γύρο την Σλοβάκα Ιρίνα Μπάλους με 7-6 (5), 6-4, στον δεύτερο τη Βουλγάρα Ανί Βανγκέλοβα με 1-6, 6-3, 6-3, στα προημιτελικά την Αναστασία Γκούρεβα με 2-6, 6-3, 7-6 (5) και στα ημιτελικά τη Βαλέρια Ολιάνσκαια με 6-3, 6-1.

Πλέον η συμπατριώτισσά μας αφήνει πίσω της τον τελικό της Αττάλειας και στρέφει το βλέμμα τις στις επόμενες διοργανώσεις, με στόχο την αγωνιστική εξέλιξη και την άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ