Back to back νικήτρια στην Στουτγκάρδη η εξαιρετική Σβιόντεκ (vids)

Back to back νικήτρια στην Στουτγκάρδη η εξαιρετική Σβιόντεκ (vids)

Σε τρομερή κατάσταση η Ίγκα Σβιόντεκ, επικράτησε με 2-0 σετ της Αρίνα Σαμπαλένκα και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Porsche Tennis Grand Prix, κατηγορίας WTA 500.

Η Ίγκα Σβιόντεκ αυτή την εποχή είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη τενίστρια στον κόσμο. Η όχι τυχαία Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 2-0 σετ [6-3, 6-4] της (Νο.2) Αρίνας Σαμπαλένκα μέσα σε 1 ώρα και 50′ και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο Porsche Tennis Grand Prix (WTA 500). Τον 13ο τίτλο στην καριέρα της σε μια διοργάνωση που της πάει πολύ καθώς παραμένει αήττητη!

Με όπλο το εξαιρετικό σερβίς της, δεν αντιμετώπισε ποτέ σοβαρό πρόβλημα από την αντίπαλό της αφού μόλις μια φορά η Σαμπαλένκα έφτασε κοντά σε μπρέικ, χωρίς αποτέλεσμα. Προσπάθησε να γίνει ανταγωνιστική αλλά τους 5 άσσους αντιστάθμισαν τα αρκετά της λάθη, οδηγόντας την σε μια ακόμη ήττα στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά, τη δεύτερη σερί από τη Σβιόντεκ!

Διαβάστε επίσης: «Μαγικό» τσιφτετέλι: Νύφη αφήνει άφωνους γαμπρό και καλεσμένους με το ανεπανάληπτο λίκνισμά της στον γάμο!

Το χώμα είναι η επιφάνεια στην οποία η Πολωνή τενίστρια διαπρέπει, με τη Ρώμη και το σπουδαίο Roland Garros να είναι μπροστά και την 21χρονη να πηγαίνει στα τουρνουά αυτά για να υπερασπιστεί τους τίτλους που κατάκτησε λοπως ακριβώς και στη Γερμανία και τη Στουτγκάρδη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ