Madrid Masters: Πότε θα παίξουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Madrid Masters: Πότε θα παίξουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και η καλύτερη τενίστρια της χώρας μας μετρούν αντίστροφα για τις πρεμιέρες τους στο ισπανικό Masters.

Στην Ισπανία για το Masters της Μαδρίτης βρίσκονται οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Ο Ελληνας τενίστας, ο οποίος την περασμένη Κυριακή έπαιξε στον τελικό της Βαρκελώνης όπου ηττήθηκε με 2-0 από τον Κάρλος Αλκαράθ, θα κάνει πρεμιέρα στο ισπανικό Masters το Σάββατο, όταν θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κάιλ Εντμουντ ή Ντομινίκ Τιμ, για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι πέρασε bye τον πρώτο γύρο ως seeded player.

Διαβάστε επίσης: Η «αεροπορία» του Ολυμπιακού στην πρώτη γραμμή: Η «μάχη» του Φαλ με τον Μότλεϊ και ο ρόλος των Μπλακ, Μπολμπόι

Οσον αφορά στη Μαρία Σάκκαρη. Η συμπατριώτισσά μας θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη. Η Ελληνίδα τενίστρια, όπως και ο Στέφανος, πέρασε bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει είτε την Αμάντα Ανισίμοβα είτε κάποια από τα προκριματικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος εκτός από το μονό, θα αγωνιστεί και στα διπλά, έχοντας ως παρτενέρ του τον αδερφό του Πέτρο. Στον πρώτο γύρο τα αδέρφια Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσουν τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζέρ, Νο.4 του ταμπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ