Τιμ – Τσιτσιπάς 1-2: Πέταξε για τους «16» της Μαδρίτης ο Στέφανος

Τιμ – Τσιτσιπάς 1-2: Πέταξε για τους «16» της Μαδρίτης ο Στέφανος

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε στο τάι μπρεικ (2-1) του Ντομινίκ Τιμ, και πήρε την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά της Μαδρίτης.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ντομινίκ Τιμ με 2-1 στο τάι μπρέικ, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «16» του Madrid Open.

Ο Αυστριακός (Νο93) πήρε το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβασε στροφές και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και την πρόκριση. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Σεμπαστιάν Μπάες (Νο31).

Διαβάστε επίσης: Μπουκάλια και αντικείμενα στις παίκτριες του Ολυμπιακού

Ο Τιμ ξεκίνησε αρκετά πιο δυναμικά την αναμέτρηση καταφέρνοντας να κλείσει το πρώτο σετ με 6-3, απέναντι σε έναν Τσιτσιπά που έδειξε πως… ψαχνόταν.

Το δεύτερο σετ ήταν μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο Τσιτσιπάς με γρήγορο break κατάφερε να προηγηθεί με 3-0. Ο Τιμ σε αντίθεση με το πρώτο σετ έψαχνε να βρει τρόπο αντίδρασης αλλά δεν είχε, με το Έλληνα τενίστα να φέρνει το ματς στα ίσα με το εμφατικό 6-1.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος ήταν αυτός που πίεσε από την αρχή. Ο Αυστριακός τόσο στο τρίτο όσο και στο ενδέκατο game άντεξε και έτσι οι τενίστες οδηγήθηκαν στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο Τσιτσιπάς είχε πιο καθαρό μυαλό καταφέρνοντας να πάρει το σετ και την νίκη με 7-5.

¡High-tension match between 🇦🇹Thiem and 🇬🇷Tsitsipas!🔋

2 hours and 30 minutes of play and a tie-break in the third set were necessary for @steftsitsipas to finally come out on top with a score of 3-6, 6-1, 7-6@atptour | #MMOPEN

pic.twitter.com/QV8t7qJ4IF

— #MMOPEN (@MutuaMadridOpen) April 29, 2023

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ