Μπουκάλια και αντικείμενα στις παίκτριες του Ολυμπιακού

Μπουκάλια και αντικείμενα στις παίκτριες του Ολυμπιακού

Κατά την αποχώρησή τους για τα αποδυτήρια, οι Ερυθρόλευκες δέχθηκαν μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του τέταρτου σετ είχαν ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο κλειστό του «Αγίου Θωμά» να γίνει αποπνικτική και ο πρώτος τελικός της Volley League Γυναικών ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον Ολυμπιακό να διακοπεί και να ζητηθεί η εκκένωση του γηπέδου από τους διαιτητές.

Κατά την αποχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από τον αγωνιστικό χώρο του κλειστού του Αγίου Θωμά τα πράγματα μάλιστα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο, με τις αθλήτριες της πειραϊκής ομάδας να δέχονται μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από τον κόσμο του Τριφυλλιού, που είχε παραμείνει στην κερκίδα, παρά τη εντολή εκκένωσης.

Ένα γήπεδο, το οποίο όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, είναι ακατάλληλο για την τέλεση τέτοιου επιπέδου αναμετρήσεων και δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να διεξάγονται στο εν λόγω κλειστό ντέρμπι, αφού δεν πληροί τους κανόνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ