Σάκκαρη – Στρίκοβα 2-0: Eύκολα στον τρίτο γύρο του Rome Masters η Μαρία

Σάκκαρη – Στρίκοβα 2-0: Eύκολα στον τρίτο γύρο του Rome Masters η Μαρία

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε με 2-0 σετ το εμπόδιο της Μπαρμπόρα Στρίκοβα και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Rome Masters.

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα «στροφές» η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της 37χρονης Μπαρμπόρα Στρίκοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Rome Masters.

Για την Ελληνίδα τενίστρια αυτή ήταν η 20η νίκη στη σεζόν (20-9), αλλά και η 12η στο τουρνουά (12-5), διατηρώντας παράλληλα το σερί της καθώς για 5η σερί πρεμιέρα παραμένει αήττητη στο τουρνουά της Ρώμης.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα… έργα Ευαγγέλου κατά του Ολυμπιακού

Η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας θα προκύψει από την νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Τσέχα, Μαρκέτα Βοντρούσοβα και την Καναδή, Μπιάνκα Αντρεέσκου, που θα αγωνιστούν σήμερα το βράδυ 20:00.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε το τραγικό service της Στρικόβα από το οποίο κέρδισε μόλις 3 πόντους χωρίς να μπορέσει να το κρατήσει ούτε μία φορά, κλείνοντας έτσι το σετ με 6-1.

Η πίεση της Σάκκαρη στο ασταθές service της Στρικόβα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει σε ένα ακόμα break και στο 4ο διαδοχικό κερδισμένο game κάνοντας το 4-1 και αμέσως μετά το 5-1.

Η Στρικόβα μείωσε σε 5-2, με την Σάκκαρη να κλείνει το σετ και το ματς με 6-3.

Τα σετ: 6-1, 6-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ