Μαρία Σαράποβα: Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και ομόρφυνε κι άλλο!!! (pics)

Μαρία Σαράποβα: Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και ομόρφυνε κι άλλο!!! (pics)

Όχι ότι δεν ήταν ήδη, αλλά η Μαρία Σαράποβα είπε να κάνει μια αλλαγή στο χρώμα στα μαλλιά της και νομίζουμε ομόρφυνε κι άλλο, δείτε κι εσείς και θα καταλάβετε.

Άλλαξε μαλλί και έγινε πιο κούκλα από ποτέ

Η Μαρία Σαράποβα πέρα από διάσημη τενίστρια είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Σαν αθλήτρια πάντως διέπρεψε, αφού έχει κερδίσει μεταξύ άλλων πέντε Grand Slam κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη – Στρίκοβα 2-0: Eύκολα στον τρίτο γύρο του Rome Masters η Μαρία

Πλέον στα 36 της δεν αγωνίζεται αλλά συνεχίζει να ελκύει με την ομορφιά της. Η γεννημένη λοιπόν στο Μανχάταν, Ρωσίδα δημοσίευσε φωτογραφίες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντας μας και το καινούριο της μαλλί.  Από ξανθό έγινε μελαχρινό με την ίδια να παραμένει κούκλα κυριολεκτικά.

Δείτε λοιπόν και εσείς το νέο look της Μαρία:

Η Μαρία συνόδευσε τις φωτογραφίες της με την εξής λεζάντα: «Όταν το φωτογραφικό σας άλμπουμ έχει και φωτογραφίες νέες εκτός από αυτές με το παιδί σας».

Η Σαράποβα είναι και μαμά μεταξύ άλλων και έχει ένα επίσης πολύ χαριτωμένο αγοράκι το οποίο βάφτισε Θεόδωρο μέσα στο 2022.

Η διάσημη τενίστρια είναι και influencer έχοντας στο instagram πάνω από 4,5 εκατομμύρια ακολούθους πιστούς οι οποίοι την συνοδεύουν ότι κι αν κάνει!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ