Η βροχή… φρέναρε τον Τσιτσιπά – Καθαρίζει την πρόκριση την Κυριακή

Η βροχή… φρέναρε τον Τσιτσιπά – Καθαρίζει την πρόκριση την Κυριακή

Ο Στέφαντος Τσιτσιπάς ήταν έτοιμος να... τελειώσει τον Νούνο Μπόργες στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης ωστόσο τον... φρέναρε η βροχή. Ήταν μπροστά με 1-0 σετ και προηγούνταν στο 2ο με 4-3 έχοντας κάνει μπρέικ... Αύριο θα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση των δυο.

Του έβαλε φρένο η βροχή. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν έτοιμος να… καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά της Ρώμης ωστόσο η βροχή ανέβαλλε τον αγώνα του με τον Πορτογάλο, Νούνο Μπόργες για αύριο.

Διαβάστε επίσης: Σε εποχή Ποτσετίνο η Τσέλσι (pics)

Όσο ο αγώνας του δεύτερου γύρου παίχθηκε ωστόσο, ο Στέφανος δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα κόντρα στον Πορτογάλο. Έκανε εύκολα το 1-0 στα σετ παίρνοντας το με 6-3. Στο δεύτερο ήταν μπροστά -με μπρέικ μάλιστα- 4-3 και δεν απείχε πολύ από το να ολοκληρώσει με νίκη 2-0, ωστόσο η βροχή στη Ρώμη ανέβαλλε τα σχέδια του για αύριο (διακόπηκε οριστικά η αναμέτρηση), καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Πάντως ο Τσιτσιπάς ξέρει ήδη τον επόμενο του αντίπαλο στον τρίτο γύρο, ο οποίος θα είναι ο Λορέντζο Σονέγκο που επιβλήθηκε νωρίτερα του Γιοσιχίτο Νισιόγκα με 2-0 σετ (7-5, 6-3).

Επαναλαμβάνουμε -πως αν όλα πάνε καλά η αναμέτρηση- του Τσιτσιπά με τον… Σονέγκο, θα πάει για τη Δευτέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ