Ανοίγει το πρόγραμμα η Σάκκαρη – Για να… τελειώσει τη δουλειά, μετά τη διακοπή, ο Τσιτσιπάς

Ανοίγει το πρόγραμμα η Σάκκαρη – Για να… τελειώσει τη δουλειά, μετά τη διακοπή, ο Τσιτσιπάς

Καιρού... επιτρέποντος η Μαρία Σάκκαρη θα ριχτεί στη μάχη απέναντι στη Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να τελειώσει τη δουλειά μετά την χθεσινή διακοπή.

Η βροχή ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος χθες (13/5) για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς ο Έλληνας τενίστας είδε την αναμέτρησή του με τον Νούνο Μπόργες να διακόπτεται λόγω των καιρικών φαινόμενων, την ώρα που προηγούνται ήδη με 1-0 σετ και βρισκόταν μπροστά με 4-3 στο δεύτερο.

Ο «Στεφ» θα έχει την ευκαιρία να… τελειώσει σήμερα τη δουλειά απέναντι στον Πορτογάλο, αφού ήταν να σερβίρει εκείνος με στόχο να φτάσει στο 5-3 που ουσιαστικά θα καθάριζε την υπόθεση νίκη. Έτσι ο 24χρονος αναμένεται να ριχτεί στη μάχη περίπου στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Λίγο νωρίτερα (περίπου στις 12:00 ώρα Ελλάδος), η Μαρία Σάκκαρη αναμένεται να… ανοίξει το πρόγραμμα για τη σημερινή μέρα στο court Pietrangeli, αντιμετωπίζοντας τη Μαρκέτα Βοντρούσοβα, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του τουρνουά της Ρώμης. Πάντως και για τα δύο Ελληνόπουλα καθοριστικό ρόλο θα παίξει αν ο καιρός παραμείνει… συνεργάσιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ