Τζόκοβιτς: «Ίσως με χτύπησε εσκεμμένα ο Νόρι»

Τζόκοβιτς: «Ίσως με χτύπησε εσκεμμένα ο Νόρι»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για την κίνηση του Κάμερον Νόρι να τον χτυπήσει με το μπαλάκι ενώ δεν έβλεπε.

Η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάμερον Νόρι σημαδεύτηκε από την κίνηση του Βρετανού να χτυπήσει τον Σέρβο με το μπαλάκι, ζητώντας του συγγνώμη όμως καθώς υποστήριξε ότι δεν το ήθελε.

Ο «Νόλε» μίλησε για το συμβάν τονίζοντας πως είδε το βίντεο και πως ίσως ο Νόρι τον χτύπησε τελικά εσκεμμένα, ενώ ήταν αρκετά εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του αντιπάλου του καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Oι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς:

«Είδα το βίντεο και ίσως με χτύπησε εσκεμμένα. Δεν ξέρω αν με είδε, αλλά περιφερειακά πάντα μπορείς να δεις που βρίσκεται ο άλλος παίκτης στο court. Η μπάλα πήγαινε αργά και ήταν πολύ κοντά στο φιλέ. Εγώ είχα γυρίσει την πλάτη μου, γιατί αυτός ο πόντος είχε τελειώσει για μένα.

Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Όλα αυτά που έκανε ήταν πράγματα που επιτρέπονται. Επιτρέπεται να πάρει ιατρικό τάιμ άουτ, επιτρέπεται να χτυπήσει τον παίκτη με την μπάλα, επιτρέπεται να πανηγυρίζει στη μούρη μου σχεδόν σε κάθε πόντο από την αρχή του αγώνα. Στα αποδυτήρια οι παίκτες γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι fair play, ότι δεν πρέπει να συμπεριφερόμαστε έτσι μεταξύ μας. Επιτρέπεται όμως.

Τα πάω καλά με τον Κάμερον, έχουμε προπονηθεί μαζί στο παρελθόν. Είναι καλό παιδί και δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό. Εκείνος το έφερε όμως και εγώ απάντησα. Δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κάποιον που φέρεται έτσι να μου λυγίσει το κεφάλι. Θα απαντήσω. Αυτό είναι όλο. Ό,τι συμβαίνει στο court, μένει εκεί και προχωράμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ