Επιστροφή στο US Open για τον Τζόκοβιτς μετά από 2 χρόνια

Επιστροφή στο US Open για τον Τζόκοβιτς μετά από 2 χρόνια

Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο US Open, καθώς ψηφίστηκε η άρση των απαγορεύσεων για τον κορονοϊό στις ΗΠΑ.

Εκτός απρόοπτου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θα δώσει το «παρών» στο εφετινό US Open μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν για τον covid. Η Γερουσία των ΗΠΑ τάχθηκε με ψηφοφορία της υπέρ της της άρσης των απαγορεύσεων για τον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει ότι ο ανεμβολίαστος «Νολε» θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικά στο τέταρτο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν στη Νέα Υόρκη.

Από το καλοκαίρι του 2021, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό του Major από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, χάνοντας την ευκαιρία να ολοκληρώσει το ημερολογιακό Grand Slam, έχει να λάβει μέρος ο μεγάλος Σέρβος τενίστας.

Διαβάστε επίσης: Η έντονη ενόχληση της UEFA για Μπαλτάκο, το πρόστιμο-μαμούθ και το σκάνδαλο με τον Μάνταλο

Από τότε δεν επιτρέπονταν η είσοδος επισκεπτών στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, διαδικασία στην οποία δεν ενεπλάκη ποτέ ο «Νολε».

Στην συνεδρίαση που έγινε η Γερουσία ψήφισε νόμο βάσει του οποίου δεν ισχύουν πλέον οι περιορισμοί κατά της νόσου, και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του προέδρου Τζο Μπάιντεν, για να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ