Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι υπέροχα – Με ευνοεί αυτός ο καιρός»

Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι υπέροχα – Με ευνοεί αυτός ο καιρός»

Χαρούμενος μετά τη νίκη του επί του Καρμπάγες Μπαένα ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Ισπανού, Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα με 3-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τους «32» του Roland Garros για 5η φορά στην καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης!

Ο Πρωταθλητής μας μετά τη νίκη επί του Ισπανού τόνισε με δηλώσεις του πως αισθάνεται υπέροχα και πως οι καιρικές συνθήκες που υπάρχουν αυτή την περίοδο πάντα τον ευνοούν.

Αναλυτικότερα ο Τσιτσιπάς είπε: 

Για το πως νιώθει μετά τη νίκη του: «Αισθάνομαι υπεροχα σε αυτό το γήπεδο, στο Roland Garros, μπροστά σε αυτό κοινό. Είναι μεγάλη η υποστήριξη στους αθλητές»

Για τον ήλιο κι αν του αρέσει να παίζει σε τέτοιες συνθήκες: «Με ευνοεί αυτός ο καιρός, μου αρέσει η αναπήδηση της μπάλας, όταν είναι ξηρές οι συνθήκες με ηλιοφάνεια, όπως τώρα. Απολαμβάνω την ηλιοφάνεια, ειδικά το πρωί».

Για το αν απολαμβάνει τα παιχνίδια, όπως είπε και ο Αλκαράθ: «Και οι δυο διασκεδάζουμε. Το κάνουμε κάθε μέρα, υπάρχει μεγάλος πόνος και σκληρή δουλειά για να βρεθούμε σε καλή κατάσταση. Εσείς βλέπετε το σόου, όταν προσπαθούμε να παίξουμε καλό τένις. Υπάρχει σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να θυμόμαστε να διασκεδάζουμε, ότι είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να το απολαμβάνουμε. Δεν είμαστε όλη μέρα σε ένα γραφείο, είναι ένα ιδιαίτερο επάγγελμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ