Η Ριμπάκινα αποχώρησε από το Ρολάν Γκαρός λόγω ασθένειας

Η Ριμπάκινα αποχώρησε από το Ρολάν Γκαρός λόγω ασθένειας

Τέλος από το Ρολάν Γκαρός η Ριμπακίνα.

Η Έλενα Ριμπάκινα, Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αποχώρησε από το γαλλικό Όπεν στον τρίτο γύρο, πριν από τον σημερινό (3/6) αγώνα της απέναντι στην Σάρα Σορίμπες Τόρμο λόγω ιογενούς ασθένειας, με αποτέλεσμα το Ρολάν Γκαρός να χάσει μία από τις κύριες διεκδικήτριες του τίτλου στο απλό Γυναικών.

Η νικήτρια του Wimbledon είπε ότι δεν ήταν καλά τις τελευταίες δύο ημέρες. «Δεν ένιωθα καλά χθες και προχθές, οπότε δεν κοιμήθηκα δύο νύχτες και είχα λίγο πυρετό», δήλωσε η Ριμπάκινα σε συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Σε μια κλωστή κρέμεται η ευρωπαϊκή σεζόν της Μπαρτσελόνα – Αποφασίζει η UEFA

«Σήμερα προσπάθησα πραγματικά κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά αισθάνομαι ότι η σωστή απόφαση είναι να αποσυρθώ γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε αυτή την κατάσταση. Είδα τον γιατρό και μου είπε ότι στην πραγματικότητα είναι ένας ιός εδώ στο Παρίσι. Υποθέτω ότι με την αλλεργία μου, το ανοσοποιητικό μου σύστημα μόλις κατέρρευσε», πρόσθεσε.

Η τενίστρια από το Καζακστάν ήταν μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο μαζί με την κάτοχό του, Ίγκα Σφιόντεκ και την πρωταθλήτρια στο εφετινό Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα.

«Είμαι πραγματικά στενοχωρημένη που δεν μπορώ να παίξω, αλλά υποθέτω ότι αυτή είναι η ζωή», συνέχισε η Ριμπάκινα. «Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα ήθελα απλώς να δώσω το 100%, και προφανώς απέχω πολύ από το 100%. Ήταν ατυχία για μένα. Θα προσπαθήσω να συνέλθω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προετοιμαστώ για τη σεζόν του χόρτου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ