Σε μια κλωστή κρέμεται η ευρωπαϊκή σεζόν της Μπαρτσελόνα – Αποφασίζει η UEFA

Σε μια κλωστή κρέμεται η ευρωπαϊκή σεζόν της Μπαρτσελόνα – Αποφασίζει η UEFA

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η Μπαρτσελόνα που περιμένει την 12η Ιουνίου και την ανακοίνωση της UEFA για το αν η πολύκροτη «υπόθεση Νεγκρέιρα» θα της κοστίσει τη συμμετοχή στο Champions League.

Η UEFA ολοκλήρωσε τη διερεύνηση της «υπόθεσης Νεγκρέιρα», που απειλεί να… κάψει την Μπαρτσελόνα και να της στερήσει σε πρώτο βαθμό, την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η ανακοίνωση για το πόρισμα και την ποινή των Καταλανών θα εκδοθεί στις 12 Ιουνίου και μέχρι τότε στην Βαρκελώνη θα αναμένουν με αγωνία. Όπως αναφέρει η Marca, αν επικυρωθεί η τιμωρία στέρησης συμμετοχής στο Champions League, οι οικονομικές επιπτώσεις για τον οργανισμό θα είναι καταδικαστικές.

Διαβάστε επίσης: Δώρα Παντέλη: Έβάλε μαγιό, πήγε για μπάνιο και με το σελφοκόνταρο έριξε το Instagram – Viral Βίντεο

Και αυτό γιατί πέραν της «υπόθεσης Νεγκρέιρα», η Μπαρτσελόνα έχει σοβαρό πρόβλημα και με τη συμμόρφωσή της με τους όρους του Financial Fair Play. Ήδη υπάρχουν αποχωρήσεις παικτών με βαριά συμβόλαια ενώ αναμένεται να μπει και πωλητήριο σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές.

Η προσπάθεια ωστόσο για εξορθολογισμό των οικονομικών του συλλόγου, αναμένεται να δεχθεί τεράστιο πλήγμα από τα έσοδα του γηπέδου αλλά και των χορηγών που θα εκλείψουν σε περίπτωση στέρησης ευρωπαϊκής εξόδου της ομάδας, με τους Μπλαουγκράνα να έχουν αναθέσει στο νομικό επιτελείο να ετοιμάσουν μια στιβαρή υπερασπιστική γραμμή σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ