Τζόκοβιτς: «Δεν είναι τυχαίο το ότι κέρδισε το 23ο μου Grand Slam στο Παρίσι»

Τζόκοβιτς: «Δεν είναι τυχαίο το ότι κέρδισε το 23ο μου Grand Slam στο Παρίσι»

Απόλυτα ενθουσιασμένος από την κατάκτηση του Roland Garros εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στις δηλώσεις του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε ιστορία κατακτώντας τον 23ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, μετά τη νίκη επί του Κάσπερ Ρουντ στον τελικό του Roland Garros.

Ο Σέρβος τενίστας τόνισε στις δηλώσεις του πως δεν ήταν τυχαίο ότι κατάφερε κάτι τέτοιο στην πιο δύσκολη επιφάνεια για εκείνον, συνεχάρη τον αντίπαλό του, ενώ ευχαρίστησε και την ομάδα του για την πολύτιμη βοήθεια.

Οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς:

Για την κατάκτηση του τροπαίου: «Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για την τόσο όμορφη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απέναντι σε ένα τόσο ξεχωριστό κοινό. Δεν είναι τυχαίο το ότι κέρδισε το 23ο μου Grand Slam εδώ. Αυτό είναι το πιο δύσκολο τουρνουά για μένα και είμαι περήφανος που πετυχαίνω αυτό το επίτευγμα σε αυτό το κορτ».

Για τον Ρουντ: «Κάσπερ είσαι ένα από τα καλύτερα άτομα στο tour. Όλοι σε σεβόμαστε και όλοι σε θαυμάζουμε, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο κομμάτι του χαρακτήρα σου. Όλοι όσοι είναι δίπλα σου αξίζουν τεράστιο σεβασμό. Λυπάμαι για το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά είσαι από τους πιο σταθερούς παίκτες και αυτό μιλάει από μόνο του. Σου εύχομαι να κερδίσεις οποιονδήποτε άλλον παίκτη, εκτός από εμένα. Αν αποκλειστώ, νωρίτερα, σε Grand Slam μπορείς να το κερδίσεις».

Για την ομάδα του: «Δεν βρίσκω λόγια να μιλήσω για εσάς. Ξέρετε πόσο δύσκολος είμαι και θαυμάζω την υπομονή σας. Γκόραν (Ιβανίσεβιτς) ευχαριστώ που με… ανέχεσαι, σε κούρασα πάρα πολύ τις τελευταίες εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ