Κόντρα στον Τζέρε στον 3ο γύρο του Wimbledon ο Τσιτσιπάς

Κόντρα στον Τζέρε στον 3ο γύρο του Wimbledon ο Τσιτσιπάς

Τον Σέρβο, Λάζλο Τζέρε, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τρίτο γύρο του Wimbledon, μετά τη σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Άντι Μάρεϊ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Άντι Μάρεϊ και να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 με το οποίο είχε διακοπεί η αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης και να πάρει την πρόκριση νικώντας στα πέντε σετ, για τον επόμενο γύρο του Wimbledon.

Εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Σέρβο Λάζλο Τζέρε (Νο 60 στην Παγκόσμια κατάταξη), ο οποίος στον πρώτο γύρο επικράτησε 3-1 σετ του Κρέσι και στο δεύτερο με το ίδιο σκορ πέταξε εκτός συνέχειας τον Σέλτον. Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι άλλες δύο φορές σε τουρνουά της ATP με τον Έλληνα τενίστα να έχει επικρατήσει και στα δύο δίχως να χάσει σετ.

Διαβάστε επίσης: H Καταλανική Sport στέλνει τον Μίροτιτς στον Ολυμπιακό- «Το έχει αποφασίσει»

Το εμπόδιο του Τζέρε μοιάζει βατό για τον Τσιτσιπά, που αν τα καταφέρει να προκριθεί στον τέταρτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Γιούμπανκς και τον Ο’Κόνελ. Διασταύρωση που επίσης δεν τον τρομάζει.

Από εκεί και πέρα στον προημιτελικό πιθανότατα θα βρει απέναντί του τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιό του τότε η λογική λέει ότι θα πέσει πάνω στον Αλκαράθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ