Ρούντ – Ρούμπλεφ 0-2: Ολοκλήρωσε τον θρίαμβο στην Σουηδία με τον τίτλο ο Ρώσος

Ρούντ – Ρούμπλεφ 0-2: Ολοκλήρωσε τον θρίαμβο στην Σουηδία με τον τίτλο ο Ρώσος

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εκπληκτική του εβδομάδα στην Σουηδία, κατακτώντας τον τίτλο στον τελικό του Μπάσταντ επί του Κάσπερ Ρούντ με 2-0 σετ.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν στην καλύτερη του φόρμα στην πιο κατάλληλη ημέρα. Ο 25χρονος Ρώσος κατέκτησε τον τίτλο στο Μπάσταντ της Σουηδίας, εκεί όπου κατάφερε να επικρατήσει του Κάσπερ Ρούντ στον τελικό εύκολα με 2-0 set (6-7/6-1) και να σηκώσει τον δεύτερο τίτλο στην φετινή χρονιά.

Ο Ρούμπλεφ ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του μεγάλου τελικού. Κατάφερε να ελέγξει και να κατακτήσει στις λεπτομέρειες το οριακό πρώτο set στο tie break και στην συνέχεια με «φτερά στα πόδια» δεν άφησε ούτε ένα Game στον αντίπαλο του.

Διαβάστε επίσης: Mozzart για Μίροτιτς: «Ο Παναθηναϊκός κάνει ό,τι οι ποδοσφαιρικές ομάδες στη Σαουδική Αραβία»

Ξεκίνησε καλύτερα στον τελικό ο Ρώσος. Βρήκε το πρώτο break του αγώνα, έφτασε στο 4-2, όμως δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το service του μέχρι και το τέλος του πρώτου σετ, με αποτέλεσμα ο Ρούντ να ισοφαρίσει σε 4-4.

Η βροχή παραλίγο να βγάλει εκτός ρυθμού τους δύο φιναλίστ, καθώς μια ξεκινούσε-μια σταμάταγε. Εν τέλει χωρίς πολλά-πολλά οι δύο παίκτες έφτασαν στο tie break, εκεί όπου ο Ρούμπλεφ ήταν απόλυτος κυρίαρχος κατακτώντας το με 7-3.

Απόλυτα κυρίαρχος ήταν και στο δεύτερο set. Και χωρίς καμία δόση υπερβολής, καθώς δεν άφησε ούτε ένα game στον αντίπαλο του τελειώνοντας τον σε μόλις 31 λεπτά.

Συνολικά τρία break για τον Ρούμπλεφ στο δεύτερο κομμάτι του τελικού, του έδωσαν το 6-0 και μαζί τον δεύτερο τίτλο στο 2023, πρώτο μετά το Masters του Μόντε Κάρλο στις αρχές της χωμάτινης επιφάνειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ