Με Χουρκάζ για μια θέση στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Με Χουρκάζ για μια θέση στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα τον Πολωνό, Χούμπερτ Χουρκάζ για μια θέση στον προημιτελικό του Masters στο Σινσινάτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει σήμερα στην μάχη της φάσης των 16, εκεί όπου και θα αντιμετωπίσει τον 26χρονος Πολωνό, Χούμπερτ Χουρκάζ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε μια αρκετά καλή αρχή στο δεύτερο τουρνουά Masters πριν το US Open, βγάζοντας εκτός τον νεαρό Αμερικανό, Μπεν Σέλτον με 7-6/7-6. Φάνηκε καλύτερος στις λεπτομέρειες και πιο έτοιμος και συγκεντρωμένος στα κρίσιμα σημεία.

Η πορεία του στο Western and Southern Open συνεχίζεται σήμερα, με τον Στέφανο να αντιμετωπίζει, όχι νωρίτερα από τις 20:00 τον 26χρονο Χουρκάζ, αναμέτρηση για λογαριασμό της φάσης των 16.

Ο Πολωνός επιβίωσε χθες απέναντι στον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς, τον οποίο και κέρδισε με ανατροπή (2-1). Νωρίτερα μέσα στην διοργάνωση, είχε αποκλείσει τον Ελληνό-Αυστραλό, Θανάση Κοκκινάκη, επίσης δύσκολα, επίσης με 2-1.

Οι δύο παίκτες έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι στο παρελθόν πολλές φορές. Πιο συγκεκριμένα η σημερινή θα είναι η εντέκατη, ενώ η πρώτη τους έγινε το μακρινό πλέον 2018.

Συνολικά στη προϊστορία ο Τσιτσιπάς προηγείται συντριπτικά έναντι του Χουρκάζ με οκτώ νίκες και μόλις δύο ήττες. Η πρώτη τους ήταν πριν 5 χρόνια στα Next Gen ATP Finals, ενώ η τελευταία τους πριν από 10 μήνες στο Καζακστάν, εκεί όπου ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επικρατήσει με 2-0.

Πρώτο σερβίς όχι νωρίτερα από τις 20:00, με τον Στέφανο να στοχεύει στην είσοδο του στον αυριανό προημιτελικό, εκεί όπου αν περάσει θα βρει είτε τον Αλεξέι Ποπίριν είτε τον Εμίλ Ρουσουβουόρι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ