US Open: Ορίστηκαν οι ώρες για τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά

US Open: Ορίστηκαν οι ώρες για τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς κάνουν μαζί ντεμπούτο στο US Open, με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να ανακοινώνουν τις ώρες και τα court.

Ορίστηκαν οι ώρες αλλά και τα γήπεδα στα οποία θα αγωνιστούν η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει της πρεμιέρας τους στο US Open.

Η Σάκκαρη θα παίξει στις 18:00 ώρα Ελλάδος απέναντι στην Ρεμπέκα Μασάροβα, στην πρεμιέρα του US Open την Δευτέρα (28/8). Η Ελληνίδα τενίστρια ανοίγει το πρόγραμμα στο Court 17 όπου θα ακολουθήσουν οι αγώνες του Ρουντ, του Πολ και της Κβίτοβα.

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να διαχειριστούμε σωστά τα επόμενα ματς»

Από την άλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει ντεμπούτο από την πλευρά του τα ξημερώματα της Τρίτης στις 2, όπου αντιμετωπίζει τον Μίλος Ράονιτς, σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Louis Armstrong, πρώτο στο απογευματινό πρόγραμμα. Το γήπεδο έχει κλειστή οροφή κι έτσι ακόμη και σε περίπτωση βροχής, το ματς αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά.

Στο ίδιο γήπεδο θα παίξουν στο πρωινό πρόγραμμα η Αζαρένκα με την Φερό και η Στέφενς με την Χαντάντ Μάια, ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας του Φριτζ με τον Τζόνσον. Το απογευματινό πρόγραμμα έχει το ματς του Στέφανου και μετά την Βοζνιάκι με μία παίκτρια από τα προκριματικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ