Σάκκαρη: «Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις οποιονδήποτε αθλητή να τραυματίζεται»

Σάκκαρη: «Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις οποιονδήποτε αθλητή να τραυματίζεται»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του τουρνουά του Σαν Ντιέγκο μετά τον τραυματισμό της αντιπάλου της.

Ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με τη Μαρία Καμίλα Οσόριο διεκόπη λόγω τραυματισμού της Κολομβιανής, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο.

Στις δηλώσεις της μετά το ματς, η Σάκκαρη τόνισε πως είναι πάντα λυπηρό ένας αθλητής να αποχωρεί τραυματίας, ενώ αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει την πίεση.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Για το παιχνίδι και την αποχώρηση της Οσόριο: «Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις οποιονδήποτε αθλητή να τραυματίζεται και να μην μπορεί να αγωνιστεί στο 100%. Ήταν ένα σετ και τέσσερα γκέιμ πολύ ανταγωνιστικά.

Έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο σετ, ήμουν τυχερή στο τελευταίο γκέιμ. Είναι νέα, είναι πολύ υποσχόμενη, έχει ήδη κάνει σπουδαία πράγματα και παρότι δεν την ξέρω καλά, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή κοπέλα. Της εύχομαι τα καλύτερα και να γίνει γρήγορά καλά».

Για το τι κάνει όταν η αντίπαλος πιέζει: «Απλά μένω στο πλάνο μου, στις ρουτίνες μου. Είμαι παίκτρια του Top 10 για κάποιον λόγο, είναι κάποιοι πόντοι που κάνουν τη διαφορά και πρέπει εκεί να δείξεις το επίπεδό σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ