Ζβέρεφ-Ναδάλ ο τελικός στη Ρώμη (vid)

Ζβέρεφ-Ναδάλ ο τελικός στη Ρώμη (vid)

Ο Γερμανός τενίστας νίκησε 2-0 σετ τον Μάριν Τσίλιτς και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ραντεβού με τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του Internazionali BNL d’ Italia έκλεισε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός κέρδισε με 2-0 σετ (7-6 (13), 7-5) τον Μάριν Τσίλιτς, πέτυχε την 13η σερί νίκη του και σφράγισε το εισιτήριό του για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο 21χρονος τενίστας θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του, με τον Ναδάλ από την άλλη, να διεκδικεί τον 8ο τίτλο του στην «αιώνια πόλη».

Το παιχνίδι του Ζβέρεφ με τον Τσίλιτς ήταν μια πραγματική μάχη, με το πρώτο σετ να κρίνεται στο τάι μπρέικ μετά από 28 πόντους (15-13)! Ο Γερμανός έσωσε 5 σετ πόιντς του Κροάτη και μετά από σχεδόν 1 ώρα παιχνιδιού έκανε το 1-0.  Στο δεύτερο σετ ο Τσίλιτς προηγήθηκε με 4-2, ωστόσο, ο Γερμανός έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισε σε 4-4 και κατέκτησε το σετ με 7-5.

O Ζβέρεφ μετά από μία πολύ μεγάλη μάχη κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του μετά από το Οπεν στο Μόναχο και το Μάστερς της Μαδρίτης. Παράλληλα, θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο Μάστερς στην καριέρα του, μετά από τη Ρώμη (2017), το Μόντρεαλ (2017) και τη Μαδρίτη (2018). Αν τα καταφέρει, τότε θα κατακτήσει τον 9ο τίτλο στην καριέρα του.

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=w86dDjRB9-M

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ