Τσιτσιπάς και Μπαντόσα σε σέξι φωτογράφιση

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα σε σέξι φωτογράφιση

Το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ είναι πλέον αχώριστοι.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια, όχι μόνο στο τένις, αλλά και του παγκόσμιου star system. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχουν συχνά τα φώτα της δημοσιότητας στραμένα γύρω τους. Οι δύο διάσημοι αθλητές πέρα των αυξημένων υποχρεώσεων τους, δέχονται προτάσεις για διαφημίσεις και φωτογραφίσεις. Μια από αυτές είχε τολμηρό περιεχόμενο και όπως μπορεί να δει κανείς το τόλμησαν.

Σε ασπρόμαυρο φόντο

Έκαναν μία φωτογράφιση μαζί, την οποία θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ιδιαίτερα σέξι, καθώς εμφανίζονται οι δυο τους ημίγυμνοι. Φοράνε τζιν παντελόνια, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γυμνός από τη μέση και πάνω και η σύντροφος του, φοράει μόνο ένα μαύρο στηθόδεσμό.

Σε ένα διαφορετικό ρόλο

Οι δυο τους δημοσιεύσαν το promo από την κοινή τους φωτογράφιση, στον λογαριασμό που έχουν μαζί στο Twitter «Tsitsidosa» και έδειξαν για ακόμη μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι.

 

Λόγια έρωτα

«Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά και δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, όπως έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμώ τις πιο σημαντικές αξίες της καθημερινότητας. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ