Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ 2-0: Στον τελικό ο κυρίαρχος Ρώσος

Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ 2-0: Στον τελικό ο κυρίαρχος Ρώσος

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε με άνεση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά στο Πεκίνο.

Με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφυγε απευθείας για τον τελικό του Πεκίνου.

Ο νούμερο 3 στον κόσμο Ρώσος επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (6-4/6-3), παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της κινεζικής πρωτεύουσας.

Ο 27χρονος Ρώσος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Γερμανό αντίπαλο του, τον οποίο και κέρδισε στη 1 ώρα και 26 λεπτά και πλέον περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης του Κάρλος Αλκαράθ με τον Γιανίκ Σίνερ.

Το ματς

Την ισορροπία του πρώτου σετ έσπασε ο Μεντβέντεφ στο πιο κατάλληλο για αυτόν σημείο. Στο υπέρ του 5-4, ο Ρώσος «έσπασε» το σερβίς του Ζβέρεφ, ανοίγοντας το σκορ. Το 43% στο δεύτερο σερβίς του Γερμανού, ήταν αυτό που έκανε την διαφορά, με τον Μεντβέντεφ να παίρνει συνολικά 4 από τους 7 πόντους.

Σχεδόν ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο σετ, με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν μαζί μέχρι το 3-3. Σε εκείνο το σημείο η ποιότητα του νούμερο 3 του κόσμου έκανε τη διαφορά. Με ένα σερί 3-0 έκλεισε το ματς με 2-0 σετ και μαζί την πρόκριση για τον τελικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ