WTA Finals: Η Βοντρούσοβα πήρε το τελευταίο «εισιτήριο»

WTA Finals: Η Βοντρούσοβα πήρε το τελευταίο «εισιτήριο»

Στα WTA Finals θα βρεθεί η Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η πρωταθλήτρια του Γουίμπλεντον, Μαρκέτα Βοντρούσοβα, ήταν η τελευταία που εξασφάλισε την πρόκριση για τους τελικούς της WTA και μαζί της στο τουρνουά με το οποίο πέφτει η «αυλαία» της σεζόν θα βρίσκονται η φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός, Καρολίνα Μούχοβα και η Τυνήσια, νο7 στον κόσμο, Ονς Ζαμπέρ, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή (6/10) από τη διοργανώτρια αρχή.

Η τριάδα θα συμπληρώσει τη τελική λίστα που θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Μεξικού, όπου ήδη έχουν προκριθεί το νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Αρίνα Σαμπαλένκα, η κάτοχος τεσσάρων τίτλων, Ίγκα Σφιάτεκ, η πρωταθλήτρια του US Open, Κόκο Γκοφ, η Έλενα Ριμπάκινα και η Αμερικανίδα, Τζέσικα Πεγκούλα.

Το τουρνουά, όπου αναμετρώνται οι οκτώ κορυφαίες τενίστριες του κόσμου στο απλό και στο διπλό γυναικών, θα επιστρέψει στο Μεξικό μετά από το κενό ενός έτους, καθώς το 2021 η διοργάνωση έλαβε χώρα στην Γκουανταλαχάρα.

Η Γκοφ και η Τζέσικα Πεγκούλα θα συναντηθούν στο απλό πριν «ενώσουν τις δυνάμεις τους» στο διπλό. Η πρώην κάτοχος του Γουίμπλεντον, Ριμπάκινα είναι ο πρώτη παίκτρια από το Καζακστάν που προκρίθηκε στο απλό.

Οι WTA Finals θα διαρκέσουν από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ