Αμβέρσα: Ανετος, ωραίος και στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς (2-0)

Αμβέρσα: Ανετος, ωραίος και στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 σετ του Μπότικ Βαν Ντε Ζάντσχουλπ (7-5, 6-3) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Αμβέρσας.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Αμβέρσα πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο τένις, επικράτησε του Μπότικ Βαν Ντε Ζάντσχουλπ με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της βέλγικης διοργάνωσης. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντομινίκ Τιμ – Γιάνικ Χάνφμαν.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική πρόβλεψη Παπαδόπουλου: Που θα «χτυπήσει» ο εγκέλαδος τις επόμενες ώρες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 3-1 games στο πρώτο σετ, αλλά στο 8ο game πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 4-4. Στο 12ο «έσπασε» για δεύτερη φορά το σερβίς του αντιπάλου του και με 7-5 έκανε το 1-0 στα σετ.

Με την ψυχολογία στα ύψη και έχοντας πάρει τον… αέρα του Ολλανδού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και έκανε μπρέικ μόλις στο τέταρτο game. Ο συμπατριώτης μας προηγήθηκε με 3-1 games και λίγο αργότερα έφτασε στο 5-2.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τον Ελληνα τενίστα, ο οποίος με 6-3 έκανε το 2-0 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά της Αμβέρσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ