Πέτρος/Στέφανος Τσιτσιπάς – Μίντελκουπ/Μάις 2-0: Στον ημιτελικό τα αδέρφια Τσιτσιπά

Πέτρος/Στέφανος Τσιτσιπάς – Μίντελκουπ/Μάις 2-0: Στον ημιτελικό τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πήραν μια σπουδαία νίκη με 2-0 απέναντι στο νούμερο 4 του ταμπλό και μαζί την πρόκριση για τους ημιτελικούς στην Αμβέρσα.

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πανηγυρίζουν την μεγάλη είσοδο τους στον ημιτελικό του τουρνουά της Αμβέρσας.

Οι δύο Έλληνες τενίστες επικράτησαν του Ολλανδού Μάτβε Μίντελκουπ και του Γερμανού Αντρέας Μάις με 2-0 σετ (7-5/6-3) μετά από 1 ώρα και 15 λεπτά, πανηγυρίζοντας μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στο νούμερο 4 του ταμπλό!

Ένα μπρέικ ήταν αρκετό για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο πρώτο σετ. Μάλιστα αυτό ήρθε στην κατάλληλη στιγμή, όταν δηλαδή βρισκόντουσαν με 6-5 μπροστά, εξέλιξη που τους έδωσε απευθείας το πρώτο σετ με 7-5 , έπειτα από 39 λεπτά. Μόλις τρεις πόντους έχασαν πίσω από το σερβίς τους οι Έλληνες, κάτι που φάνηκε καταλυτικό στην εξέλιξη του σετ.

Με τον αέρα του 1-0, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς μπήκαν με το «μαχαίρι στα δόντια» στην αρχή του δεύτερου σετ. Πήραν το μπρέικ νωρίς και κάνανε με άνεση το 3-0. Προβάδισμα το οποίο διατήρησαν μέχρι το τέλος, κλείνοντας το δεύτερο σετ με 6-3!

Πλέον θα πρέπει να περιμένουν δυο αγώνες για να μάθουν αντιπάλους στον ημιτελικό, με τα υποψήφια ζευγάρια να είναι οι Χάασε/Όσβαλντ, Κράβιετζ/Πούετζ και Αρνεόντο/Βάισμπορν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ